Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Μήνυμα Ένωσης Γονέων Βριλησσίων για την έναρξη της νέας σχολικής Χρονιάς.

 




 Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και μέχρι οι μαθητές να βρεθούν στις τάξεις  δίπλα στους συμμαθητές και στους καθηγητές τους. Λίγες μέρες μέχρι τα πρωτάκια μας σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες των σχολείων μας να ξεκινήσουν το θαυμαστό ταξίδι της εκπαιδευτικής μάθησης.

 Ως γονείς καλούμαστε να σταθούμε για άλλη μια χρονιά διπλά στα παιδιά μας στηρίζοντάς τα με όποιον τρόπο μπορούμε. Και θα το κάνουμε, διεκδικώντας το καλύτερο για τα παιδιά μας!

Η Ένωση Γονέων Βριλησσίων, μαζί με τα μέλη της, τους Συλλόγους Γονέων σε κάθε σχολείο του Δήμου μας,  κατάφερε να κερδίσει το χαμένο έδαφος της πανδημίας και να πιέσει και να διεκδικήσει την αντιμετώπιση προβλημάτων, την κάλυψη αναγκών και την εξεύρεση λύσεων, προς όφελος του συνόλου της σχολικής κοινότητας της πόλης μας. Με συνεχείς παρεμβάσεις μας έχουμε καταφέρει, με τη συνεργασία τόσο των Συλλόγων Γονέων όσο και της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής, να ακουστεί η φωνή των γονέων, να πραγματοποιηθούν συλλογικές δράσεις και θεωρούμε ότι συμβάλαμε στην επίτευξη λύσεων. Ταυτόχρονα, όμως, αρκετά και σημαντικά εκκρεμούν ακόμη.

Αυτό το οφείλουμε σε εσάς, τα μέλη των Συλλόγων, που με προτάσεις και σκληρή δουλειά, στον ελεύθερο χρόνο μας, προσπαθούμε για το αυτονόητο: κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών αναγκών και σύγχρονα και ασφαλή σχολεία για τα παιδιά μας.

Και αυτή τη χρονιά θα είμαστε όλοι εκεί, δίπλα σε κάθε μαθητή, σε κάθε έναν από εσάς, για να αναδείξουμε προβλήματα και να προτείνουμε λύσεις.

Καλούμε όλους τους γονείς να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια με την εγγραφή τους στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων δυναμώνοντας έτσι τη φωνή τους –  τη φωνή μας!

Η Ένωση Γονέων Βριλησσίων είναι η δική σας δύναμη, η δύναμη των γονέων και κηδεμόνων της πόλης μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή σχολική χρονιά σε εσάς, στους μαθητές και εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου μας αλλά και στους εργαζόμενους στα σχολεία μας.

Καλή αρχή!

Ακολουθήστε μας :  Site  Facebook 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Η Γραμματέας

Γκιουρτζίδης Δημήτρης                                                 Μιχαηλίδου Σωτηρία