Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση αλληλεγγύης της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων για όσους δοκιμάζονται στη Θεσσαλία (ΦΩΤΟ)

  


Άμεση και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Συλλόγων Γονέων από τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των Βριλησσίων στο κάλεσμα αλληλεγγύης (ΕΔΩ) της Ένωσης Γονέων στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν και δοκιμάζονται καθημερινά στη Θεσσαλία. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους του γονείς αλλά και τους μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων για την άμεση ανταπόκριση, ευχαριστούμε θερμά τους Διευθυντές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων,  3ου Δημοτικού Βριλήσσιων και  1ου Λυκείου Βριλησσίων για την παραχώρηση χώρων μεταφόρτωσης όλων των ειδών που ζητήθηκαν. Ευχαριστούμε επίσης την κα  Ελπίδα Κακναβάτου και του συζύγου της Βαγγέλη Γκιλάκη για την παραχώρηση του Βαν μεταφοράς.

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 έγινε η πρώτη συλλογή των ειδών σε ειδικά Βαν τα οποία και παραδόθηκαν στα σημεία συλλογής  της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής για να πάρουν τον δρόμο τους και να ανακουφίσουν όσο το δυνατόν γίνεται  τους συμπολίτες μας. 

Η Ένωση Γονέων Βριλησσίων θα συνεχίσει να μεταλαμπαδεύει το μήνυμα της προσφοράς και αλληλεγγύης στα παιδιά μας, τους αυριανούς πολίτες αυτής της χώρας. 

Οι συνάνθρωποι μας όμως, που τόσο πολύ δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες, μας θέλουν δίπλα τους. Για αυτό τον λόγο η Ένωση μας είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής για εκ νέου κάλεσμα οπότε μας ζητηθεί. 

Σας ευχαριστούμε θερμά  για τη συμμετοχή σας και τη στήριξή στην οργάνωση και πραγματοποίηση της δράσης μας.