Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

1ο Γυμνάσιο Βριλησσίων: Προσφορά αγάπης σε συνανθρώπους του Δήμου μας.


 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.

 

Στα πλαίσια των εορτών ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων και σε συνεργασία με το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο του σχολείου, προχώρησε σε μια ξεχωριστή πράξη ευαισθητοποίησης και ανθρώπινου ενδιαφέροντος με τους μαθητές και τους γονείς αυτών.

 

Η κίνηση αυτή εχει ως σκοπό τη διδαχή στα παιδια των εννοιών της προσφοράς, της ανιδιοτελείας και καθώς και της αγάπης στους συνανθρώπους μας οι οποίοι τα εχουν ανάγκη ιδίως αυτές τις Άγιες ημέρες!

 

Φέτος, τα παιδιά μας επέλεξαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων ώστε να διαθέσουμε τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής  στους ανθρώπους που ζουν ανάμεσα  μας.

 

Με μεγάλη χαρά θα παραλαμβάνουμε τις προσφορές όλων σας στο  σχολείο μας από Δευτέρα (14.12.20) έως και  Παρασκευή (18.12.20) και ώρες  08.30 εως 13.00

 

Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μέλη του Συλλόγου Γονέων μπορούν απογευματινές ώρες να παραλαμβάνουν τις προσφορές σας κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα :  

 

Αγγελετοπούλου Μαριτίνα Προεδρος του ΣΓΚ : 6973005315

Γκιουρτζίδης Δημήτρης Αντιπρόεδρος του ΣΓΚ: 6976472747

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων  είναι και θα είναι παντα  αρωγός στις προσπάθειες όλων των παιδιών μεταλαμπαδεύοντας  το μήνυμα της προσφοράς, της αγάπης και της αλληλεγγύης  

 

Σας χρειαζόμαστε ολους διπλα μας στην προσπάθεια αυτή .

 

Καλές γιορτές με αγάπη και υγεια  σε ολους