Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Έναρξη επαναλειτουργίας του σχολείου




Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

τη Δευτέρα 18 Μαΐου αρχίζει ξανά να λειτουργεί το σχολείο μας και προετοιμαζόμαστε όλοι κατάλληλα. 

·        Η κατανομή των μαθητών και μαθητριών σε επιμέρους τμήματα (π.χ. Α2α / Α2β) μας έχει κοινοποιηθεί από τους υπεύθυνους των τμημάτων. Τα τμήματα που έχουν κατανεμηθεί ως "α" αυτήν την εβδομάδα θα πάνε στο σχολείο Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Τα τμήματα που έχουν κατανεμηθεί ως "β" θα πάνε στο σχολείο Τρίτη και Πέμπτη.
·        Σας έχει αποσταλεί το εβδομαδιαίο πρόγραμμα όπως το διαμόρφωσε το σχολείο.
·        Οι απουσίες των μαθητών και μαθητριών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μετά την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, τη Δευτέρα 18η Μαΐου 2020 για τα Γυμνάσια, δεν θα ληφθούν υπόψη για τον χαρακτηρισμό της φοίτησής τους, εφόσον ο γονέας ή ο κηδεμόνας τους, υποβάλει υπεύθυνη δήλωση.  Για το περιεχόμενο και τον τρόπο αποστολής της υπεύθυνης δήλωσης σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο e-mail.

·        Επειδή το κυλικείο δεν θα λειτουργεί, οι μαθητές να φέρουν μαζί τους νερό ή ποτήρι, δεκατιανό, φρούτο, χυμό. Επίσης να έχουν μαζί τους  αντισηπτικά χαρτομάντιλα (για έκτακτη ανάγκη τους).
·        Η μάσκα είναι προαιρετική, οι γονείς  θα αποφασίσετε εάν έρθουν τα παιδιά σας με μάσκα.
Ø Στο πλαίσιο του προγραμματισμού για το σχολικό έτος 2020-2021, οι μαθητές/τριες  θα πρέπει να διατηρήσουν όλα τα βιβλία τους για την αξιοποίησή τους και την επόμενη σχολική χρονιά (δείτε εδώ τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας).

Ø Οι μαθητές της Γ τάξης  που δεν έχουν προσκομίσει 2 φωτογραφίες (τύπου διαβατηρίου) για τα απολυτήρια, παρακαλούνται να ανταποκριθούν έως τις 21- 22/05/2020.

Σας θυμίζουμε 
τη λίστα ελέγχου για γονείς 
, ώστε να είμαστε όλοι έτοιμοι για την επιστροφή στο σχολείο!