Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Σχολή Γονέων με τηλεδιάσκεψη

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας διαβιβάζουμε την ενημέρωση της Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, κ. Βούλας Αρσένη, για τη λειτουργία της Σχολής Γονέων υπό τις παρούσες συνθήκες, μέσω τηλεδιάσκεψης:

Αγαπητοί Γονείς,
επειδή τα προσωρινά μέτρα δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε το πρόγραμμα μας μέσω των συναντήσεων μας στο Πνευματικό Κέντρο, και επειδή το διάστημα αυτό είναι δύσκολο για όλους μας στην οικογένεια, σας ενημερώνουμε ότι η Σχολή Γονέων θα συνεχίσει τις συναντήσεις της μέσω της τεχνολογίας που προσφέρεται, κάθε Παρασκευή.

Για αυτό το λόγο θα δημιουργηθεί ομάδα στο Viber (ανά 20 άτομα)

Αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν ομάδες ανάλογα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος που θα υπάρξει.

Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει με ομαδική κλήση όλων σας και η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια με αυτήν με συνομιλία με ένα άτομο. Αρκεί να τηρηθούν κάποιοι κανόνες ώστε να μην μιλάμε όλοι μαζί.
Θα σας καλέσουμε εμείς στις ...:... της ......./2020 και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απαντήσετε στην κλήση. Θα σας ακούν και θα ακούτε όλους.
Για την καλύτερη ποιότητα της κλήσης καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε handsfree εξοπλισμό κατά προτίμηση ενσύρματο, εάν δεν έχετε τότε χρησιμοποιείτε κανονικά το κινητό σας. Καλό θα είναι να μην βάλετε ανοιχτή ακρόαση γιατί θα δημιουργήσει προβλήματα ποιότητας.


Για τα βήματα θα σας ενημερώσουμε μόλις συγκεντρωθεί ο κατάλληλος αριθμός 
Σας επισυνάπτουμε τις σχετικές οδηγίες εγκατάστασης VIBER σε περίπτωση που δεν έχετε.

Παρακαλούμε απαντήστε μας μέσω e-mail για το πιθανό ενδιαφέρον σας συμμετοχής σας και στείλτε παρακαλούμε και το τηλέφωνο σας για να δημιουργηθούν οι ομάδες.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.
Υπομονή και όλα θα διορθωθούν θα τα καταφέρουμε....όλοι μαζί.

Με εκτίμηση
Β.ΑΡΣΕΝΗ-ΛΑΜΠΡΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΚΠΑΔΒ
ΑΝΤΙΔ/ΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ



ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ VIBER ΣΕ SMARTPHONE
Αναλόγως με το λογισμικό του smartphone κατεβάζετε το viber από έναν από τους παρακάτω συνδέσμους (ή κάνοντας αναζήτηση του «viber» στο ανάλογο κατάστημα, PlayStore ή AppStore):
 
Viber για iPhone:
https://apps.apple.com/us/app/viber-messenger-chats-calls/id382617920

 
Viber για Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.viber.voip&hl=el

 
1. Εγκατάσταση Viber στην κινητή συσκευή σας και εισαγωγή κωδικού πρόσβασης.
Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη και η εγκατάσταση του Viber, ανοίξτε την εφαρμογή. Εισάγετε τον τηλεφωνικό αριθμό της συσκευής σας και έπειτα παραχωρήστε πρόσβαση στη λίστα επαφών σας, στη συνέχεια θα λάβετε ένα sms με έναν κωδικό τον οποίο θα καταχωρήσετε στο Viber.
Εφόσον ολοκληρώσατε τα παραπάνω είσαστε έτοιμοι. Τώρα θα δείτε πολλές επιλογές στο κάτω μέρος της εφαρμογής, όπως μηνύματα, πρόσφατες κλήσεις, επαφές και πληκτρολόγιο.
2. Αγγίξτε το κουμπί Επαφές για να δείτε όλα τα άτομα στις επαφές του τηλεφώνου σας που χρησιμοποιούν το Viber.
Πατώντας σε μια επαφή θα δείτε δύο ξεχωριστές επιλογές. Δωρεάν κλήση και δωρεάν κείμενο. Με μία από αυτές τις επιλογές θα μπορείτε να ξεκινήσετε μια κλήση ή μια συνομιλία κειμένου με το άτομο που επιθυμείτε να συνομιλήσετε.
 

Β. Αρσένη-Λάμπρου