Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Εξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη από το Κ.Ε.Σ.Υ.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού η υποστήριξη μαθητών/μαθητριών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, καθώς και η συμβουλευτική υποστήριξη των μαθητών για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού από τα Κέντρα Εκπαιδευτικής και Επαγγελματικής Υποστήριξης (Κ.Ε.ΣΥ.) γίνεται εξ αποστάσεως. Μπορείτε να δείτε τις αντίστοιχες εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας εδώ και εδώ.

Το 2ο Κ.Ε.Σ.Υ. Β΄ Αθήνας παρέχει υποστήριξη των γονέων για θέματα που αφορούν τους μαθητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες τηλεφωνικά στην γραμμή υποστήριξης 2106512513 καθημερινά (ώρες 8.30 π.μ.– 3.00 μ.μ.).
Αιτήματα αξιολόγησης υποβάλλονται τηλεφωνικά, στο τηλ. 2106082983: Δευτέρα και Τετάρτη, (ώρες 9.00-12.00), προκειμένου να γίνει τηλεφωνική συμπλήρωση του αιτήματος και επίδοση του αντίστοιχου Αριθμού Πρωτοκόλλου. 
Το Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του 2ου Κ.Ε.ΣΥ. Β΄ Αθήνας ασκεί εξ αποστάσεως συμβουλευτική για τους μαθητές και τις μαθήτριες, ιδιαίτερα του Λυκείου, μετά από σχετικό αίτημα, τηλεφωνικά και μέσω της σχολικής μονάδας. 
Δείτε εδώ την επιστολή του 2ου Κ.Ε.ΣΥ. Β΄ Αθήνας προς γονείς και σχολεία.