Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

Εκπτωτική κάρτα για τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Βριλησσίων εξασφάλισε την παροχή εκπτωτικής κάρτας στα μέλη του Συλλόγου για τις αγορές τους στα καταστήματα της πόλης μας. 

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Συλλόγου Γ&Κ και του Εμπορικού Συλλόγου συμφωνήθηκε η χορήγηση έκπτωσης στα ενεργά μέλη του συλλόγου με τη χρήση εκπτωτικής κάρτας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Αμανατίδης, η κα Ιωάννα Παρρά (Γραμματέας)  και ο κος Βαγγέλης Βλάχος(Αντιπροεδρος) , ενώ από το Σύλλογο Γ&Κ ο πρόεδρος Δημήτρης Γκιουρτζίδης και η κα Κατερίνα Παράσχου.

Η εκπτωτική κάρτα θα δοθεί δωρεάν στα ταμειακώς ενήμερα μέλη (ενεργά μέλη). Κάθε κάρτα φέρει μοναδικό αριθμό ο οποίος θα αντιστοιχηθεί με κάθε ενεργό μέλος του Συλλόγου Γ&Κ του 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων, ανά οικογένεια. Στο site του Συλλόγου θα υπάρχει πάντα αναρτημένη η επικαιροποιημένη λίστα με τα καταστήματα που συμμετέχουν και τα αντίστοιχα ποσοστά έκπτωσης. 

Η κάρτα θα ισχύει για τα έτη 2023 και 2024 για τα ενεργά μέλη του συλλόγου

Η διανομή των καρτών θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα οπότε και θα σταλεί σχετικό ενημερωτικό email στα ταμειακώς ενήμερα μέλη.


Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος                                                Η Γεν. Γραμματέας 

Γκιουρτζίδης Δημήτρης                            Παρασκευοπούλου Ρένα 



Στην φωτογραφία απο αριστερά : Παράσχου, Γκιουρτζίδης , Αμανατίδης, Παρρά, Βλάχος