Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση



Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες
Το Δ.Σ. του «Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων» αποφάσισε:
1. Να συγκαλέσει Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του  σχολείου, με τα ακόλουθα θέματα:
  • Απολογισμός έργου Δ.Σ. κατά τη διάρκεια της θητείας του.
  • Διαχειριστικός απολογισμός και ισολογισμός μετά και τον έλεγχο εσόδων και εξόδων από την Ελεγκτική Επιτροπή του συλλόγου.
  • Απαλλαγή μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε διαχειριστική, διοικητική ευθύνη.
  • Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, εκπροσώπων στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Ελεγκτικής Επιτροπής.
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
2. Την ίδια ημερομήνία: Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00, να κοπεί η «Πρωτοχρωνιάτικη Πίτα του Συλλόγου», με δώρο για τον τυχερό/ή που θα πέσει το φλουρί, «Δείπνο» τεσσάρων ατόμων.

      Διευκρινίζεται ότι:
  • Κάθε γονέας ή κηδεμόνας που είναι ταμειακά εντάξει, έχει δικαίωμα να δηλώσει υποψηφιότητα για τα όργανα του συλλόγου.
  • Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν έχουν δικαίωμα να δηλώσουν και υποψηφιότητα στις εκλογές.

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου η Γενική Συνέλευση είναι σε απαρτία  όταν παρευρίσκεται το ένα τρίτο (1/3) τουλάχιστον των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών του Συλλόγου. Εάν κατά την πρώτη συνάντηση δεν σχηματισθεί απαρτία, συγκαλείται σύμφωνα με το καταστατικό αυτοδικαίως επαναληπτική Γ. Σ., ύστερα από επτά (7) ημέρες από την πρώτη, στον ίδιο τόπο και χρόνο και με τα ίδια θέματα, οπότε βρίσκεται σε απαρτία με όσα μέλη είναι παρόντα.

Με βάση τα παραπάνω η επαναληπτική Γ.Σ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:00.

Ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ορίζεται  «Η Ημέρα Επίδοσης  των Βαθμών του Α’ Τετραμήνου»  (οι ώρες διεξαγωγής θα οριστικοποιηθούν μετά την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής).

Η συμμετοχή σας στις εκλογές του Μαρτίου, αλλά και η μετέπειτα συμβολή σας είναι απολύτως απαραίτητη!

Για την υποβολή υποψηφιοτήτων μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας από την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019  μέχρι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019  με τους παρακάτω τρόπους:

  • Ηλεκτρονική φόρμα υποβολής υποψηφιότητας, εδώ.
  • Αποστολή e-mail στο mail του συλλόγου (syllogos.gk.1gv@gmail.com) παρέχοντας τις σχετικές πληροφορίες (Ονοματεπώνυμο, Όνομα παιδιού/παιδιών, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail) καθώς και τα όργανα (Διοικητικό Συμβούλιο, Εκπρόσωποι στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Ελεγκτική Επιτροπή).  Σημείωση: Στην Ελεγκτική Επιτροπή δεν μπορούν να συμμετέχουν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.
  • Συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα τις ημερομηνίες των συνελεύσεων.


Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων