Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Εκλογές


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,


Όπως έχετε ενημερωθεί από την διεύθυνση του σχολείου, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 από τις 11:30 μέχρι τις 13:20, θα πραγματοποιηθεί η επίδοση βαθμολογίας του Α΄ τετραμήνου για το σχολικό έτος 2018-19.  

Την ίδια ημερομηνία όπως έχουμε ανακοινώσει θα πραγματοποιηθούν και οι Εκλογές για την Ανάδειξη των Οργάνων του Συλλόγου, από τις 11:00 μέχρι τις 18:00. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου.


Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου πρέπει να ψηφίσουν γονείς που εκπροσωπούν το 1/3 των μαθητών του σχολείου. Αν δεν εξασφαλιστεί η εκπροσώπηση του 1/3 των μαθητών οι εκλογές επαναλαμβάνονται μέχρι δυο φορές, με τις ίδιες προϋποθέσεις. Στην περίπτωση που δεν επιτυγχάνεται και μετά την επανάληψη των εκλογών η εκπροσώπηση του 1/3 των μαθητών του σχολείου, το Δ.Σ. του συλλόγου θεωρείται ότι εκλέγεται νόμιμα, αλλά δεν συμμετέχει με τους εκπροσώπους του στη Σχολική επιτροπή, στο Σχολικό συμβούλιο και δεν εκπροσωπείται στην Ένωση γονέων του Δήμου Βριλησσίων.

Πιστεύουμε ότι κανένας δεν επιθυμεί μία τέτοια έκβαση για το σύλλογο γονέων του σχολείου των παιδιών του.

Καλείστε λοιπόν να συμμετάσχετε στις εκλογές και αν κάποιοι γονείς ή κηδεμόνες δεν είναι ταμιακά εντάξει θα υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσουν την συνδρομή τους και να συμμετάσχουν στις εκλογές. Στη ψηφοφορία μπορούν να συμμετάσχουν και οι δύο γονείς κάθε μαθητή/τριας αν το επιθυμούν.

Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη γιατί τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε ως γονείς και κηδεμόνες είναι πολυδιάστατα.