Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΡΤΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ


Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων μαζί με το 15μελές συνδιοργανώνει πάρτι για τους μαθητές/θήτριες του σχολείου μας και φίλους/ες τους.

Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στις 8:30 μ.μ. στην αίθουσα Ν. Εγγονόπουλος στο χώρο του πάρκου  Μίκης Θεοδωράκης (ΤΥ.Π.ΕΤ.)

Το Δ.Σ. του συλλόγου έχει φροντίσει για την προσφορά φαγητών, χυμών και αναψυκτικών για τα παιδιά και η τιμή εισόδου θα είναι 5 ευρώ ανά άτομο.

Θα χρησιμοποιήσουμε «βραχιολάκια αναγνώρισης» που θα λειτουργήσουν σαν εισιτήριο εισόδου & φαγητού για τα παιδιά που θα παρευρεθούν.
Για καλύτερη οργάνωση κάθε μαθητής θα παραλάβει από το σχολείο το μοναδικά αριθμημένο «βραχιολάκι αναγνώρισης» την Πέμπτη 22/02 με την καταβολή του αντιτίμου του εισιτηρίου (€5).


Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας....

στην διαμόρφωση του χώρου, στην υποδοχή, στο σερβίρισμα των ποτών και φαγητών, στη γκαρνταρόμπα και περισσότερο για την περιφρούρηση του χώρου.
Επικοινωνήστε μαζί μας...!

Στο χώρο της εκδήλωσης θα πρέπει να βρισκόμαστε από τις 07:00 μ.μ. για να διαμορφώσουμε και να στολίσουμε την αίθουσα. Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ..

Σας Περιμένουμε & Καλή Διασκέδαση στα Παιδιά μας.