Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Χορός 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων | Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων (με τη βοήθεια του 15μελούς) διοργανώνει χορό για τους μαθητές και φίλους του σχολείου μας.

Ο χορός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 στις 8:30 μ.μ. στην αίθουσα Ν. Εγγονόπουλος στο χώρο του πάρκου ΤΥ.Π.ΕΤ.

Το Δ.Σ. του συλλόγου έχει φροντίσει για την προσφορά φαγητών, χυμών και αναψυκτικών για τα παιδιά και η τιμή εισόδου θα είναι 5 ευρώ ανά άτομο.
Σημείωση: Όπως και την προηγούμενη φορά θα χρησιμοποιήσουμε «βραχιολάκια αναγνώρισης» που θα λειτουργήσουν σαν εισιτήριο εισόδου & φαγητού για τα παιδιά που θα παρευρεθούν.
Για καλύτερη οργάνωση κάθε μαθητής θα παραλάβει από το σχολείο το μοναδικά αριθμημένο «βραχιολάκι αναγνώρισης» την Πέμπτη 2/2/17 με την καταβολή του αντιτίμου του εισιτηρίου (5€).

Προσοχή: Οι τσάντες και τα σακίδια δεν θα επιτραπούν μέσα στο χώρο της εκδήλωσης, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης των προσωπικών αντικειμένων (μπουφάν, παλτό κ.λ.π.) στο χώρο της γκαρνταρόμπας από υπεύθυνους γονείς.


Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας....

Για να έχει επιτυχία και συνέχεια ο χορός μας χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων, κυρίως για την περιφρούρηση του χώρου εκείνο το βράδυ, αλλά και για επιπλέον ανάγκες.
Επικοινωνήστε μαζί μας...!

Στο χώρο θα βρισκόμαστε από τις 7:00 μ.μ. για να στολίσουμε και να φτιάξουμε την αίθουσα και ο χορός και η είσοδος στα παιδιά θα ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ.

Σας περιμένουμε - έστω για λίγη ώρα - και ευχόμαστε καλή διασκέδαση στα παιδιά.

Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων