Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Γεύσεις μαθητικές......! Πέμπτη 3/3/16

Φέτος το σχολείο μας αποφάσισε να γιορτάσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο την Τσικνοπέμπτη. Θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός μαγειρικής - ζαχαροπλαστικής, όπου θα βραβευτούν οι καλύτερες γεύσεις από μια επιτροπή αποτελούμενη από καθηγητές και γονείς.



Ο Σύλλογος Γονέων θα προσφέρει δώρα στους τρεις πρώτους, των οποίων τα εδέσματα θα διακριθούν για τη γευστικότητά τους, καθώς και στα δύο πιάτα που θα ξεχωρίζουν για την πρωτότυπη εμφάνισή τους. Μετά τη βράβευση, οι μαθητές όλου του σχολείου θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δημιουργίες των συμμαθητών τους πληρώνοντας στην είσοδο 1 ευρώ.

Ο διαγωνισμός θα αρχίσει μετά τις 12:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου και διοργανώνεται από το Σύλλογο Γονέων σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων και τη Διεύθυνση του Σχολείου. Στόχος της δράσης αυτής είναι η συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στο 15μελές του Σχολείου.

Παρακαλούνται οι μαθητές που θα προσφέρουν εδέσματα για το διαγωνισμό να έρθουν νωρίτερα στην αίθουσα εκδηλώσεων με γραμμένο σε ένα χαρτί το όνομα του πιάτου, το όνομά τους και το τμήμα που ανήκουν.

Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και καλή διασκέδαση σε όλους!