Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Τουρνουά Μπάσκετ & Βόλεϊ | Κυριακή 10/5 (11:00) |1ο Γυμνάσιο Βριλησσίων




Μαθητές Vs Γονείς στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου.




Φτιάξτε την ομάδα σας - παιδιά & γονείς - και ελάτε να διασκεδάσουμε στα τουρνουά μπάσκετ και βόλεϊ στο Σχολείο μας την Κυριακή 10 Μαΐου στις 11:00…..!

Σας περιμένουμε όλους εκεί….για να παίξετε, για να βοηθήσετε στην διεξαγωγή των αγώνων (Γραμματεία, Διαιτητές κ.α.), για να προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης,.........ή απλά για να απολαύσετε θέαμα υψηλού επιπέδου …!!!!

Σημείωση:  Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων του τουρνουά ζητάμε την εθελοντική συμμετοχή/παρουσία κάποιου γιατρού κατά τη διάρκεια του τουρνουά.  

Τηλ. Επικοινωνίας:
Ø  Λίλιαν Μοσχόβου - 6984 477011
Ø  Αλέξανδρος Κινινής – 6956 000000


Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει επίδειξη ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής από τον αθλητικό γυμναστικό σύλλογο "Τιτάνες" και Vertical Reaction

Ο αθλητικός γυμναστικός σύλλογος '' Οι Τιτάνες '' και οι Vertical Reaction έχουν ως στόχο την ασφαλή εκγύμναση σας και γρήγορη πρόοδο πάνω σε ασκήσεις ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής.
Οποιαδήποτε κίνηση/άσκηση/trick από άλλο άθλημα (freerunning, breakdance, snow/kite-board), η οποία έχει σχέση με κάποια άσκηση ή προάσκηση της ενόργανης γυμναστικής, κινησιολογικά ή βιομηχανικά, μπορούμε να παρέχουμε την κατάλληλη γνώση και τεχνική υποστήριξη για την επίτευξη της.
Υπεύθυνος προγράμματος: ο Γιώργος Βέννος ο οποίος είναι 6 φορές πανελλήνιος πρωταθλητής ακροβατικής γυμναστικής και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα στην Ενόργανη.





Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο:

Σε συνεργασία με τον Ο.Κ.Π.Α. έχουμε συγκεντρώσει κάποια είδη στα οποία υπάρχει άμεση ανάγκη:

1.         Ντομάτες (κονσέρβας, πελτέ, κλπ)
2.         Αλεύρι
3.         Ζάχαρη
4.         Καφές (ελληνικός, φίλτρου, στιγμιαίος, κλπ)
5.         Λάδι
6.         Χαρτί υγείας
7.         Χαρτί κουζίνας
8.         Γάλα εβαπορέ
9.         Σαπούνι χεριών υγρό
10.      Όσπρια
11.      Καθαριστικά