Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Χορός 1ου Γυμνασίου Βριλησσίων | Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων (με τη βοήθεια του 15μελούς) διοργανώνει χορό για τους μαθητές και φίλους του σχολείου μας.

Ο χορός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 στις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα Ν. Εγγονόπουλος στο χώρο του πάρκου ΤΥ.Π.ΕΤ.

Το Δ.Σ. του συλλόγου έχει φροντίσει για την προσφορά φαγητών και αναψυκτικών για τα παιδιά και η τιμή εισόδου θα είναι 5 ευρώ ανά άτομο.  

Προσοχή: Οι τσάντες και τα σακίδια δεν θα επιτραπούν μέσα στο χώρο της εκδήλωσης, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα φύλαξης των προσωπικών αντικειμένων (μπουφάν, παλτό κ.λ.π.) στο χώρο της γκαρνταρόμπας από υπεύθυνους γονείς.

Τι χρειάζεται...και γιατί....;

Τα τελευταία 3 χρόνια δεν είχε πραγματοποιηθεί χορός του 1ου Γυμνασίου καθώς η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου δεν καλύπτει τις ανάγκες για χορό όλων των τάξεων (275 παιδιά).
Φέτος - μετά από συνεννόηση με το Δήμο Βριλησσίων - μας παραχωρήθηκε η συγκεκριμένη αίθουσα στο ΤΥ.Π.ΕΤ  την οποία οφείλουμε να σεβαστούμε και να προσέξουμε.

Για να έχει επιτυχία (και συνέχεια....) ο χορός μας λοιπόν, χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων για την περιφρούρηση του χώρου, για τον μπουφέ και την γκαρνταρόμπα εκείνο το βράδυ...

Έστω και για κάποια ώρα......ελάτε να κάνουμε τον καλύτερο χορό για τα παιδιά μας....!

Στο χώρο θα βρισκόμαστε από τις 6:30 μ.μ. για να στολίσουμε και να φτιάξουμε την αίθουσα και ο χορός και η είσοδος στα παιδιά θα ξεκινήσει στις 8:00 μ.μ.

Σε όσους γονείς έχουμε  τα emails θα σταλεί μια ηλεκτρονική φόρμα ώστε να οργανώσουμε καλύτερα τις αρμοδιότητες κατά την ημέρα της εκδήλωσης.

Στο μεταξύ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα...
Ονοματεπώνυμο
Κινητό
Γούβαλη-Μοσχόβου Λίλιαν
6984 477011
Ωραιοπούλου-Ανδρονίκου Αλίκη

6947 414448
Κινινής Αλέξανδρος
6956 000000

Σας περιμένουμε και ευχόμαστε καλή διασκέδαση στα παιδιά.

Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων