Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ για τις 19-12-2014, ΕΚΛΟΓΕΣ Συλλόγου, βαθμοί και Χριστουγεννιάτικη αγορά του σχολείου !Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Την Παρασκευή, 19-12-2014, στις 12:00, θα γίνει η επίδοση βαθμολογίας Α΄ Τριμήνου στο σχολείο μας.

Την ίδια μέρα από 10:30 π.μ.- 18:00 μ.μ. θα γίνουν και οι ΕΚΛΟΓΕΣ του συλλόγου μας, για την ανάδειξη νέων εκπροσώπων για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, για την Ένωση Γονέων, καθώς και για το συμβούλιο της Σχολικής Κοινότητας.
Θέλουμε να τονίσουμε την αναγκαιότητα της συμμετοχής ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ στις εκλογές, καθώς μόνο έτσι ο σύλλογος του σχολείου μας θα μπορεί να εκπροσωπείται στο Σχολικό Συμβούλιο, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Βριλησσίων και στo συμβούλιο της σχολικής κοινότητας. Θα έχει τη δύναμη και τη δυνατότητα να απευθύνεται σε όλους τους σχετικούς με τα σχολικά θέματα αρμόδιους και φορείς. Για να το κατορθώσουμε αυτό χρειάζεται οι γονείς που θα προσέλθουν στις εκλογές να εκπροσωπούν τουλάχιστον το 1/3 των μαθητών του σχολείου μας.

Επίσης τη μέρα εκείνη , από τις 11:00 η ώρα, θα λειτουργεί στο ισόγειο του σχολείου μας το Χριστουγεννιάτικο BAZΑAR που ο σκοπός του είναι φιλανθρωπικός.