Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Καλωσόρισμα!

Aγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Ο Σύλλογος Γονεών & Κηδεμόνων του 1ου Γυμν. Βριλησσίων είναι παρών και ενεργός στο σχολείο μας, έχοντας ως σκοπό την ουσιαστική  αρωγή στην παρεχόμενη εκπαίδευση, με κάθε τρόπο και μέσα από στενή και αγαστή συνεργασία με τη Διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου μας.
Σκοπός του τρέχοντος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας είναι να ενημερώνει τους γονείς και να λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε αυτούς και το Σχολείο,  τον Δήμο και κάθε αρμόδιο λειτουργό ή θεσμό της εκπαίδευσης, συμβάλλοντας ενεργά στην επίλυση τυχόν προβλημάτων. Σκοπός μας είναι ακόμη να ενεργοποιήσουμε και τα παιδιά μας, ωθώντας τα σε  νέες, δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες και δημιουργώντας μαζί τους ευχάριστες αναμνήσεις από την σχολική ζωή.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά την διάρκεια του 2013-2014, ο σύλλογος διοργάνωσε εκδηλώσεις με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των γονέων μεταξύ μας, την ενδυνάμωση της επαφής των γονέων με το σχολείο και της συμμετοχής τους στη σχολική ζωή αλλά κυρίως την ενίσχυση του αισθήματος των παιδιών μας, ότι οι γονείς τους είναι παρόντες στην ζωή τους γενικότερα και ο ρόλος τους δεν εξαντλείται στο σπίτι. Ενδεικτικά κάποιες απο τις δράσεις μας  έως τώρα ήταν: Τουρνουά 3Χ3 SCHOOL BASKET-γονείς-παιδιά, ενισχυτική διδασκαλία, διοργάνωση εκδηλώσεων λήξης της σχολικής χρονιάς, βάψιμο όλων των τάξεων του σχολείου και καλλωπισμός εξωτερικών χώρων με συμμετοχή γονέων και παιδιών, δημιουργία θεατρικής, μουσικής και χορευτικής ομάδας στο σχολείο μας.
 Για το τρέχον σχολικό έτος 2014-2015 προγραμματίζουμε εκδηλώσεις και δράσεις και την συνέχεια του έργου των δημιουργικών ομάδων μας, αρχίζοντας ήδη από σήμερα, πρώτη μέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς!
Είμαστε κι εμείς γονείς όπως εσείς, με πολλές καθημερινές υποχρεώσεις και η ενεργή συμμετοχή μας στον σύλλογο είναι καθαρά εθελοντική, αλλά θέλουμε να σας βεβαιώσουμε και απολύτως ανταποδοτική! Γεμίζουμε χαρά βλέποντας ότι μπορούμε να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στην βελτίωση της σχολικής ζωής των παιδιών μας και παίρνουμε ζωντάνια από την δημιουργικότητα τους!
 Γι’αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε στον σύλλογο ενεργά και να βοηθήσετε με τις ιδέες, τις απόψεις και τον λίγο ελεύθερο χρόνο σας.....Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική για την επιτυχία των δράσεων μας!
Σας υπενθυμίζουμε οτι η ετήσια συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, για το σχ.έτος 2014-2015 , είναι 10 ευρώ ετησίως (για γονείς με 1 παιδί) και 15 ευρώ ετησίως (για γονείς με 2 ή περισσότερα παιδιά). Η ταμίας του συλλόγου μας θα βρίσκεται κάθε 2η Πέμπτη του μήνα στο σχολείο και ώρες 10πμ-12μμ (μπορείτε να δώσετε τη συνδρομή σας αυτοπροσώπως είτε μέσω του παιδιού σας, σε κλειστό φάκελο που να αναγράφει Όνομα-Τάξη-Τμήμα του παιδιού και το ποσόν).
 
 Θα θέλαμε ειδικά να καλωσορίσουμε τους γονείς της Α' Γυμνασίου, οι οποίοι σύντομα θα προσκληθούν σε συνάντηση γνωριμίας στο σχολείο μας.
 Σας ευχόμαστε μια χαρούμενη και δημιουργική νεά σχολική χρονιά!
 Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας αλλά και να ενημερώνεστε για όλες τις δράσεις του Συλλόγου  με τους παρακάτω τρόπους:
v    μέσω του blog http://syllogos-gk-1gv.blogspot.gr/
v    μέσω facebook http://www.facebook.com/Sg1oGymnasioVrilissia
v    μέσω του πίνακα ανακοινώσεων του Συλλόγου στο σχολείο
v    μέσω e-mail: syllogos.gk.1gv@gmail.com
Στοιχεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου  :
Πρόεδρος :     Αρματά-Μεσσηνέζη Σοφία                  6974069896
Αντ/δρος :      Γούβαλη-Μοσχόβου Λίλιαν                 6984477011
Ταμίας:          Ωραιοπούλου-Ανδρονίκου Αλίκη            6947414448
Γραμματέας:   Γκόγκου-Αλέφαντου Κατερίνα                    
Μέλη:     Δημητρακοπούλου Νατάσα, Δημητριάδη-Αβραμοπούλου Μελίνα
Mπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στις δράσεις του συλλόγου και ηλεκτρονικά στην διεύθυνση:
 Να θυμόμαστε οτι ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ  OΛΟΙ ΕΜΕΙΣ , ΠΑΙΔΙΑ- ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΓΟΝΕΙΣ!!!