Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ.

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες ,
 
σήμερα ζητήθηκε από τα παιδιά του σχολείου μας να φέρουν ολα από 2 ευρώ (σε οσους συμμετείχαν στην κατάληψη ζητήθηκε να φέρουν 10 ευρώ) προκειμένου να πληρωθούν οι ζημιές και οι απώλειες που υπέστη το σχολείο κατά τη διάρκεια της κατάληψης.
 
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε οτι αυτή η απόφαση δεν έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.
 
Θεωρούμε το θέμα "Καταλήψεις - Πρόληψη & Αντιμετώπισή τους" ως πολύ σημαντικό για όλους τους γονείς. Για το λόγο αυτό έχουμε ζητήσει παραχώρηση χώρου από τη διεύθυνση του σχολείου προκειμένου να καλέσουμε Γενική Συνέλευση. Πρέπει να γνωρίζετε οτι οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των Γονέων & Κηδεμόνων είναι ισχυρότερες έναντι των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γ. & Κ. , και για αυτό το λόγο θεωρούμε οτι πρέπει να συμμετέχετε όλοι, προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια και συλλογικότητα στις αποφάσεις του Συλλόγου μας.
 
Σύντομα θα λάβετε την πρόσκληση για τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, όπου παρακαλούμε για την παρουσία και τη συμμετοχή όλων σας.
 
Με εκτίμηση.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Συλλόγου Γ.& Κ.
1ου Γυμνασίου Βριλησσίων