Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Καλωσόρισμα-Πρόσκληση προς γονείς και κηδεμόνες


Aγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Ο Σύλλογος Γονεών & Κηδεμόνων του 1ου Γυμν. Βριλησσίων έχει ως σκοπό την ουσιαστική  αρωγή στην παρεχόμενη εκπαίδευση, με κάθε τρόπο και μέσα από στενή και αγαστή συνεργασία με τη Διεύθυνση και το προσωπικό του σχολείου μας.
Σκοπός του τρέχοντος – και σχετικά νέου - Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας είναι να ενημερώνει τους γονείς και να λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε αυτούς και το Σχολείο,  τον Δήμο και κάθε αρμόδιο λειτουργό ή θεσμό της εκπαίδευσης, συμβάλλοντας ενεργά στην επίλυση τυχόν προβλημάτων και στην πολιτιστική, ψυχική και σωματική ανάπτυξη των μαθητών.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά την διάρκεια του 2013 , ο σύλλογος διοργάνωσε εκδηλώσεις με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων των γονέων μεταξύ μας, την ενδυνάμωση της επαφής των γονέων με το σχολείο και της συμμετοχής τους στη σχολική ζωή αλλά κυρίως την ενίσχυση του αισθήματος των παιδιών μας, ότι οι γονείς τους είναι παρόντες στην ζωή τους γενικότερα και ο ρόλος τους δεν εξαντλείται στο σπίτι.
Ενδεικτικά κάποιες απο τις δράσεις μας  από τον Μάρτιο του 2013 ήταν: Hμέρα με τα ποδήλατα στο σχολείο, Τουρνουά 3Χ3 SCHOOL BASKET-γονείς-παιδιά, Πασχαλινή φιλανθρωπική δράση, Ενισχυτική διδασκαλία, Διοργάνωση εκδηλώσεων λήξης της σχολικής χρονιάς.
Για το τρέχον σχολικό Έτος 2013-2014 προγραμματίζουμε εκδηλώσεις και δράσεις
v   ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ
v   ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ
v   ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ
v   ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ
v   ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Καθώς η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική για την επιτυχία των δράσεων αυτών, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί, δίνοντας τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας σας και επιλέγοντας την ομάδα/δες δραστηριοτήτων που τυχόν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε.

Θα θέλαμε ειδικά να καλωσορίσουμε τους γονείς της Α' Γυμνασίου, οι οποίοι σύντομα θα προσκληθούν σε συνάντηση γνωριμίας στο σχολείο μας.

Σας υπενθυμίζουμε οτι η ετήσια συνδρομή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, για το σχ.έτος 2013-2014 , είναι 10 ευρώ ετησίως (για γονείς με 1 παιδί) και 15 ευρώ ετησίως (για γονείς με 2 ή περισσότερα παιδιά). Η ταμίας του συλλόγου μας θα βρίσκεται κάθε 2η Πέμπτη του μήνα στο σχολείο και ώρες 10πμ-12μμ (μπορείτε να δώσετε τη συνδρομή σας αυτοπροσώπως είτε μέσω του παιδιού σας, σε κλειστό φάκελο που να αναγράφει Όνομα-Τάξη-Τμήμα του παιδιού και το ποσόν).
Κάθε μήνα θα πραγματοποιείται μια ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου, στην οποία είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε με τις απόψεις , απορίες και προτάσεις σας! Για τις ημερομηνίες των συναντήσεων θα ενημερωθείτε άμεσα.

Σας ευχόμαστε μια χαρούμενη και δημιουργική νεά σχολική χρονιά!

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας αλλά και να ενημερώνεστε για όλες τις δράσεις του Συλλόγου  με τους παρακάτω τρόπους:
v μέσω του blog
v μέσω facebook http://www.facebook.com/Sg1oGymnasioVrilissia
v μέσω του πίνακα ανακοινώσεων του Συλλόγου στο σχολείο
v μέσω e-mail: syllogos.gk.1gv@gmail.com
Στοιχεία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου  :
Πρόεδρος :     Αρματά-Μεσσηνέζη Σοφία                  6974069896
Αντ/δρος :      Γούβαλη-Μοσχόβου Λίλιαν                 6984477011
Ταμίας:          Ωραιοπούλου-Ανδρονίκου Αλίκη         
Γραμματέας:   Γκόγκου-Αλέφαντου Κατερίνα                       
Μέλη:    Χαντζάρας Βασίλης, Δημητρακοπούλου Νατάσα, Δημητριάδη-Αβραμοπούλου Μελίνα

Να θυμόμαστε οτι ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ  OΛΟΙ ΕΜΕΙΣ , ΠΑΙΔΙΑ- ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΓΟΝΕΙΣ!!! 
 
Γίνετε ενεργό μέλος  και εσείς μαζί μας για τα παιδιά μας!
Δήλωση στοιχείων-συμμετοχής γονέα ή κηδεμόνα
https://docs.google.com/forms/d/1azlhQYYdzYvsOyqM6dt0ULS2tjWxlz02_2o9uBVqwZQ/viewform