Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Αγαπητοί γονείς,

Σύντομα θα ενημερωθείτε και επισήμως ότι φέτος, ο Διευθυντής του σχολείου μας μαζί με το Σύλλογο Διδασκόντων και με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, θα πραγματοποιήσουν ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΛΗΞΗΣ της σχολικής χρονιάς.

Η πρώτη ημέρα  - Παρασκευή 14/6/2013 - αφορά την εκπαιδευτική εκδήλωση  "Γέφυρα των Λαών", μια γεωγραφική περιήγηση σε πέντε (5) Ευρωπαϊκές χώρες (Ελλάδα-Γαλλία-Ιταλία-Ισπανία-Ηνωμένο Βασίλειο), με οδηγό τους μαθητές της Β΄ Τάξης .

Την ίδια μέρα θα λάβει χώρα και ο αποχαιρετισμός των μαθητών της Γ΄ Τάξης με απονομή αναμνηστικών.

Η δεύτερη ημέρα - Σάββατο 15/6/2013 , αφορά την εορταστική εκδήλωση  Συναυλία - Πάρτυ Λήξης.

Σας παρακαλούμε να συμμετέχετε όλοι και να συνεισφέρετε στους μπουφέδες που θα συνοδεύουν και τις δύο εκδηλώσεις.  Θα επικοινωνήσουν μαζί σας μέλη του συλλόγου για να σας ενημερώσουν σχετικά.

Σύντομες πληροφορίες είναι οι εξής: Οι γονείς της Β’ Γυμνασίου θα κληθούν εν μέρει να συμμετέχουν με εδέσματα κάποιας χώρας από αυτές που θα προβληθούν στην εκδήλωση της Παρασκευής 14/6/2013 (Β1-Ελλάδα, Β2-Ην. Βασίλειο, Β3-Γαλλία, Β4-Ισπανία, Β5-Ιταλία).

Όλοι οι υπόλοιποι θα κληθούν να συνεισφέρουν στον μπουφέ της ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ – ΓΙΟΡΤΗΣ ΛΗΞΗΣ , το ΣΑΒΒΑΤΟ 15/6/2013, με τα εξής είδη :

ΣΝΑΚ - ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ , ενδεικτικά :
- Μπόμπες - σαντουιτσάκια
- Αλμυρά ή γλυκά κουλουράκια (μπατόν σαλέ)
- Λουκανικοπιτάκια , τυροπιτάκια , σπανακοπιτάκια
- Κεφτεδακια στεγνά (οχι λαδερά)
- Κρουασανάκια αλμυρά ή γλυκά , ντονατς
- Κεικ αλμυρά ή γλυκά (οχι σιροπιαστά ή λαδερά).
- Ντοματίνια μικρά, αγγουράκια, καροτάκια (σε μικρά κομματάκια)
Ο μπουφές δεν θα προσφέρει πιατάκια, αλλά μόνο σνακ (με χαρτοπετσέτες) και αναψυκτικά - χυμους - νερό.


Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ  γιατί  ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ -ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ- ΓΟΝΕΙΣ !!!!